Welkom op Pieps.nl versie 3.0!  
   News

Pieps.nl, de website van Martin de Muis.

Welkom op mijn website! Hier vind je van alles wat mij bezig houdt, fotoalbums, nieuws dat op wel een heel stijlloze manier wordt gebracht, het weer, filminformatie en nog veel en veel meer. Kijk gerust eens rond en luister ook eens naar mijn internet-radio station, want die geeft wel heel fijne klanken in je kamer. Oh ja, check rechts wel even of 'ie online is ;-) Veel plezier hier op Pieps.nl!

Wat vind je op deze start pagina?


 
 
Links top 5  
Radio.NL - Radio en entertainment nieuws
NU.nl - Binnen- en buitenlands nieuws
Moviemeter.NL - Jouw mening over een film
3FM - Serious Radio
Spitsnieuws.nl - Hoe spits wil jij jouw nieuws hebben

Klik voor meer links naar favoriete websites op "Links" in het menu.
Meld jouw link voor de linkspagina nu aan! e-mail de webmaster en stuur je link plus evt. banner.

 
Het weer 
 

weersverwachting Weeralarm!

Weerlinks

Buienradar.NL - Actuele weerradars

Bliksemdetectie.NL - Onweer radar

KNMI - Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

Bliksemdetectie Zoetermeer - Mooi radarsysteem!

Weathernews Benelux - Buienradar met bliksem

 

Fotoalbums

Persoonlijk fotoalbum
Dag voor de Radio Amateur Apeldoorn (2006)
Radiomarkt in Bergheim (Duitsland) 2006
 
 


Twitter
26-2-2010
Al sinds langere tijd ben ik met enige regelmaat actief op twitter. Ik ben begonnen met Twitteren om familie en vrienden op de hoogte te houden na de geboorte van onze dochter Tessa op 23 november 2009. Op deze manier kon men direct zien hoe het met ons ging. En tot op de dag vandaag heb ik dit volgehouden. Mijn twitter pagina vind je op twitter.com/martinlap of even naar beneden scrollen.


Youtube!
2-5-2008
Tegenwoordig ben ik ook actief op Youtube onder de naam 'Moviepieps'. Ik maak namelijk wel es wat filmpjes met mijn Nokia N95 8GB, en die upload ik dan naar mijn Youtube pagina. Veel kijkplezier!


Abraham
13-3-2008
Mijn vader, Jan Lap (PD0PEW) is gisteren vijftig jaar geworden en dat moest natuurlijk wel gevierd worden. De tuin is door ons vol gezet met de nodige spullen (pop, tafel, bord, vlaggetjes en een heuse antenne) en ondanks het weeralarm van het KNMI is alles blijven staan :-) En voor 's avonds had ik het Oerterper Manljuskoar uitgenodigd en dat staat op Youtube! Erg gezellig allemaal en zeer geslaagd. Nogmaals richting de mannen van het koor: HEEL ERG BEDANKT!! :-))


Staking
10-3-2008
Op moment van schrijven zit ik thuis, want vandaag wordt er in onze sector gestaakt. Werknemers van verschillende bedrijven in Drachten en omgeving die werken in de klein Metaal & Techniek sector zijn opgeroepen om een dag te gaan staken en daar hebben wij gehoor aan gegeven. Circa 150 man waren vanmorgen aanwezig in het Fries Congres Centrum in Drachten waar een toespraak werd gehouden door de vakbonden. Klik hier voor een foto en dan hier voor wat er momenteel gaande is tussen werkgevers en de vakbonden. Zo, en dan ga ik nu dingen voor mezelf doen! :-)


Nieuwe buienradar
31-1-2008
De buienradar was op Buienradar.nl al enige tijd aangepast tot het nieuwe formaat, maar nu is hij ook te bewonderen op Pieps.nl in 1x1 formaat. Dankzij nieuwe radarsystemen is de buienradar nog nauwkeuriger en worden buien nu in een gebied van 1 bij 1 km. geregistreerd ipv 2,5 bij 2,5 km. Voor de uitgebreide buienradar kijk je natuurlijk nog steeds op www.buienradar.nl!

Nieuw fotoalbum
19-1-2008
Het heeft echt even geduurd, maar er is dan eindelijk een nieuw fotoalbum. Sinds dat ouwe fotoalbum is er heel veel veranderd. Daarom nu het nieuwe, up-to-date, fotoalbum met foto's van ons en wat vakantiefoto's. Volgende plan: we hebben afgelopen zomervakantie prachtige foto's gemaakt tijdens een roofvogelshow. Die komt ook binnenkort! Klik hier voor het nieuwe fotoalbum!

 

 
E-Mail de webmaster!
2007 [mGB] Webdesigns. All rights reserved. Pagina laatst bewerkt: 21-03-2010 22:20 Hosted by Ducky.nl
  www.pieps.nl